Gelegen in Haarlem-Noord, vind je dit markante en échte oude schoolgebouw, liggend aan de Rijksstraatweg, grenzend aan het Vondelkwartier, op de hoek met de Sint Bavostraat.
In Noord is tegenwoordig veel te beleven: een dynamisch gebied waar veel mensen naartoe trekken. De buurt is gewild en populair bij jonge gezinnen. Je kan kiezen voor de levendigheid van het winkelcentrum Marsmanplein (op loopafstand), maar je kan je ook terug trekken in de geborgenheid van De Nieuwe Haarlemse School.

Wonen in een gymzaal of een klaslokaal

De meeste woningen hebben een tuin of een groot dakterras én hebben standaard 1, 2, 3 of 4 slaapkamers. De woningen zijn zowel geschikt voor jonge gezinnen, starters - alleenstaand of samenwonend - als voor mensen zonder inwonende kinderen die op zoek zijn naar comfort en gemak.

Parkeren

Er zijn 15 parkeerplaatsen op eigen terrein beschikbaar aan de achterzijde van het gebouw. Er is één parkeerplaats voor elk bouwnummer, waarbij de woningen met nummer 1 en met nummer 8 elk twee parkeerplekken met een hefsysteem (boven elkaar parkeren) toebedeeld krijgen. Er zijn drie extra plekken los te koop, voor de bewoners van het project.

Afwerking

De woningen worden standaard opgeleverd inclusief sanitair, maar exclusief keuken.
Uiteraard kan de woning geheel naar eigen wens (indien technisch haalbaar) worden afgewerkt door het tegelwerk en luxe sanitair in je eigen smaak uit te laten voeren. Zie de Technische Omschrijving voor de gebruikte materialen en details. Ook kan jouw woning casco worden opgeleverd, dus zonder sanitair en tegelwerk.